Gospodar Prstanov RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gospodar Prstanov RPG

Vstopate v nenavaden svet, kakršnega do sedaj še niste videli. V njem nastopajo magična bitja, katera ste do zdaj videli le v najlepših sanjah ali pa morda v najhujši nočni mori. One Ring to rule them all. Dobrodošli na Gospodar Prstanov RPG.

KazaloKazalo  PortalPortal  IščiIšči  Latest imagesLatest images  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

RPG pravila

Go down 
AvtorSporočilo
Evelynn
Admin
Evelynn

Število prispevkov : 151

Character sheet
Zdravje:
RPG pravila Left_bar_bleue100/100RPG pravila Empty_bar_bleue  (100/100)
Izkušnje:
RPG pravila Left_bar_bleue0/50RPG pravila Empty_bar_bleue  (0/50)
Rasa: Polvilinec

RPG pravila Empty
ObjavljaNaslov sporočila: RPG pravila   RPG pravila Icon_minitimePet Feb 06, 2009 10:06 pm

Za začetek razjasnimo kaj je RPG.

RPG ali Role Play Game je igranje vlog. Izmisliš si svojo osebo in njene lastnosti, razmišljanja, značaj, strahove in podobno. O sebi pišeš v tretji osebi ednine.
Primer napake: Šla sem po zelišča.
Primer pravilnega RPG-ja: Arwen je šla po zelišča.

Povedi
Ko pišeš RPG, moraš v prispevku napisati vsaj dve povedi, zaželjeno je več. Uporabi domišljijo in svoj besedni zaklad. Kot je omenjeno že zgoraj je o sebi treba pisati v tretji osebi ednine in pravilno slovnično. To vključuje tudi pike, vejice, velike začetnice, pri pogovorih narekovaji, itd.. Tako je bolj pregledno. Ne smeš pa pisati kaj dela druga oseba, vključena v forum.
Primer napake:
(ti si Arya): Arya je odšla po zelišča in zagledala Hannah, kako bere knjigo. Potem jo je Hannah napadla z mečem in Arya je komaj ušla.....
Zakaj je to narobe? Arya je napisala kaj je naredila Hannah.

Katere teme so RPG?
RPG teme so vse razen Chata in prvega kotička (s pravili, obvestili, mnenji,...)

Na koliko krajih naenkrat sem lahko?

Lahko si na enem kraju naenkrat.

Se lahko s kom pogovarjam v RPGju?
Pogovarjaš se lahko s komerkoli ki je na istem kraju kot ti. Lahko greš tudi na drug kraj. Če nekoga ogovoriš, ta mora odgovoriti, razen če ignorira. Lahko tudi načneš boj, če srečaš koga, ki ni iz tvoje rase in ste sovražniki.

Si lahko izmislim več ljudi za RPG?
Ne, lahko imaš samo enega, razen če se prej posvetuješ z adminom.

Nekaj mi še vedno ni jasno.

Vprašaj pri ustrezni temi ali mi pošlji zasebno sporočilo.

Nazaj na vrh Go down
http://lord-of-the-rings.heavenforum.com

RPG pravila
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Pravila